Word vriend

Vanaf 1 maart doneren wij bij iedere nieuwe aanmelding een tablet aan een kind in het AZC

Iedere maand 4 verse maaltijden voor 50 euro

Je betaalt voor 5 maaltijden en doneert de 5e maaltijd aan het goede doel en wij doneren daarbovenop nog een extra maaltijd! Kerstactie: bij ieder abonnement geven wij een tablet cadeau aan een kind uit een gezin dat het niet zo breed heeft.

Flexibele afname mogelijkheden

Je kan in plaats van een keer per maand vier maaltijden, twee keer per maand twee maaltijden laten bezorgen. En/of (een gedeelte van) de maaltijden door ons laten bezorgen als cadeautje voor een vrienden en familie. Tevens kan de levering opgespaard worden voor een gelegenheid.

Extraatjes
  • Extra maaltijden bijbestellen voor maar € 7,50
  • 10% korting op een cateringservice
  • Heb je opgespaard voor een klein feestje en/of bijeenkomst dan kun je kosteloos onze chafing dish lenen

Maandelijkse afschrijving

Met deze optie geef je toestemming voor een veilige incasso afschrijving van € 50 voor een duur van 12 maanden. De eerste automatische incasso vindt plaats op de dag van aanmelding en wordt daarna maandelijks rond dezelfde datum herhaald.

Totaal: € -

Betaling in een keer

Met deze optie betaal je gemakkelijk en veilig het bedrag in een keer. Dankzij jouw ondersteuning doneren wij nog 10 extra maaltijden aan het goede doel.

Totaal: € -
Iedere maand 2 verse maaltijden voor 30 euro

Je betaalt voor 3 maaltijden en doneert de 3e maaltijd aan het goede doel. Kerstactie: bij ieder abonnement geven wij een tablet cadeau aan een kind uit een gezin dat het niet zo breed heeft.

Flexibele afname mogelijkheden

Het is ook mogelijk om (een gedeelte van) de maaltijden door ons laten bezorgen als cadeautje voor een vrienden en familie. Tevens kan de levering opgespaard worden voor een gelegenheid.

Extraatjes
  • Extra maaltijden bijbestellen voor maar € 7,50
  • 10% korting op een cateringservice

Maandelijkse afschrijving

Met deze optie geef je toestemming voor een veilige incasso afschrijving van € 30 voor een duur van 12 maanden. De eerste automatische incasso vindt plaats op de dag van aanmelding en wordt daarna maandelijks rond dezelfde datum herhaald.

Totaal: € -

Betaling in een keer

Met deze optie betaal je gemakkelijk en veilig het bedrag in een keer. Dankzij jouw ondersteuning doneren wij nog 5 extra maaltijden aan het goede doel.


Totaal: € -