logo_delensmaaktbeter

 

De Lions club Wageningen deden mee aan Delen smaakt beter en werden onze sponsor van de maand maart. De leden van deze club haalden geld op om maaltijden te doneren aan alle bewoners in het AZC.

Zij deden mee met onze nieuwe actie waarbij er tablets worden ingezameld voor kinderen in het AZC. Na het succes van de tabletactie in december maand waarbij er 93 tablets zijn gedoneerd aan kinderen uit Wageningse gezinnen die het niet zo breed hebben, willen we nu solidair zijn met de kinderen in het AZC. Bij iedere aanmelding vanaf 1 maart wordt er een tablet gedoneerd aan een kind in het AZC. Het resultaat van deze actie was zeker om blij van te worden. Zij doneerden maar liefst 250 maaltijden aan het AZC de Bosrandweg.

De leden van de Lions club hielpen actief mee met het verpakken van de maaltijden en het hele bestuur van de Lions club was op donderdag 11 maart mee naar het AZC om de maaltijden uit te delen. Food of Cultures en de Lions club hebben met veel enthousiasme samengewerkt en we zijn trots dat de leden van de Lions zoveel opgehaald hebben en actief hebben deelgenomen aan deze dag. Na afloop van deze dag hield Food of Cultures nog een online inspiratiesessie voor de leden van de Lions waarin de visie van Food of Cultures en het concept van Delen smaakt beter werd toegelicht.

Wij hopen dat dit soort acties andere clubs, verenigingen en buurten enthousiast maakt om met ons samen te werken om dit soort acties vaker te kunnen doen. Food of Cultures staat altijd open voor samenwerking.

Wij bedanken alle leden van de Lions club voor hun enthousiasme en bijdrage!

Lees hier het krantenartikel over deze samenwerking in de Stad Wageningen.