Ede

Reserveer alvast je plekje!

Woon je in Ede? En wil je ook genieten van een verse, gezonde maaltijd uit de wereldkeuken en een ander die het minder breed heeft ook laten meegenieten? Meld je dan nu aan want wij breiden uit naar Ede!

Onze goede doelen in Ede zijn Voedselbank Ede en Leger des Heils (Bij Bosshardt en maatschappelijk opvang en beschermd wonen).

Download hier onze digitale flyer ede flyer.

 


  Hoe het werkt

  1. Reserveer je plekje

  We gaan bij voldoende aanmeldingen vanaf het voorjaar starten met bezorging in Ede. Na je inschrijving brengen we je regelmatig via de e-mail op de hoogte van de voortgang. Een paar dagen voordat we gaan bezorgen in Ede ontvang je een e-mail om je aan te melden als vriend en je eerste bestelling te plaatsen!

  2. Meld je aan als vriend van Delen smaakt beter

  Als het moment daar is dat we gaan starten, ontvang je van ons een e-mail om je aan te melden als vriend. Voor 30 euro per maand ontvang je iedere maand 2 maaltijden en doneer je 1 maaltijd aan het goede doel. Voor 50 euro per maand ontvang je iedere maand 4 maaltijden, doneer je 1 maaltijd en doneren wij er nog één extra.

  3. Bestel gemakkelijk jouw maaltijden

  Na het kopen van een abonnement, 2 of 4 maaltijden per maand kun je direct jouw maaltijden bestellen. Iedere twee weken hebben wij een nieuw menu uit de wereldkeuken. Voor bezorging op dinsdag of vrijdag geef je uiterlijk één dag van te voren voor 12.00 uur aan hoeveel maaltijden (vlees, vegetarisch/veganistisch) je wenst te ontvangen. Wanneer je na 12.00 uur op maandag of donderdag besteld dan bestel je maaltijden op basis van de voorraad. Als een maaltijd uitverkocht is bestel dan voor het volgende moment in de week.

  4. Ontvang jouw maaltijd

  Iedere dinsdag en vrijdag worden de maaltijden tussen 16.00 - 18.30 bezorgd. Afhalen is ook mogelijk op dinsdag t/m vrijdag tussen 17.00-18.00 uur bij Food of Cultures, Churchillweg 36A en op zaterdagmiddag tussen 16.00 - 17.00 uur. Op dit moment bezorgen wij nog niet in Ede, maar binnenkort starten wij hiermee!

  5. Opwarmen en genieten!

  De maaltijden hoeven nog maar even opgewarmd te worden in de magnetron (3-5 minuten op 600Watt) en oven (25-30 minuten op 150 graden). Eetsmakelijk!