Onze ambassadeurs

Esther Mollema

Directeur direction en HPO Center

Ik hoop dat veel organisaties bij hun bijeenkomsten eten gaan bestellen. Dan geef je ook weer maaltijden aan andere mensen en draag je weer bij. Het is prachtig bedacht dat iedereen zijn voordeel heeft en dat is weer zo knap van dit concept 'delen smaakt beter'.

Edgar de Leeuw

Eigenaar Schuurman en de Leeuw accountants

Middels dit concept kunnen we indirect bijdragen dus het komt dichterbij voor ons. De mensen die hier gebruik van maken komen een stukje dichterbij. En ik zou heel graag dit als bedrijf doen, maar ook als ambassadeur wil ik graag andere bedrijven aansporen om dit voorbeeld te volgen.

Ivo Demmers

Programmaleider Food Security & Valuing Water

Bij ons thuis is er altijd ruimte voor extra gasten aan tafel. Zo horen we andere verhalen en leren we nieuwe mensen kennen. Met 'delen smaakt beter' leren wij nieuwe heerlijke smaken kennen en maken we de kring waarmee we delen weer een stukje groter.

Dennis gudden

Dennis Gudden

Voormalig wethouder en inwoner van Wageningen

We hebben heel veel bedrijven, ook internationale bedrijven en we hebben heel vele actieve mensen. Ook de mensen die achter Food of Cultures zijn bezig om al die groepen aan elkaar te verbinden en dat maakt het concept zo uniek en dat maakt Food of Cultures zo uniek en daarom is het zo belangrijk om dit samen te doen

Erica Hoebe

Predikant 

Ik doe mee omdat ik het concept een goed concept vind omdat ik erachter sta maar natuurlijk ook omdat ik het eten heel lekker vind. Dat is ook heel belangrijk. Wij hebben een gezin en ook onze kinderen genieten ontzettend van het eten.

Esther Schoenmaker

Eigenaar Boer&Buur, begeleiding op het grensvlak van zorg en landbouw

Samen eten is het moment om met het gezin de dag door te nemen en te genieten van een lekkere maaltijd. We houden van verrassend eten. Internationale gerechten houden de herinnering aan onze jaren in het buitenland levend. Regelmatig schuiven er gasten aan. En met Delen Smaakt Beter eten er nog meer gasten met ons mee! Een keer in de maand genieten we van een maaltijd, bereid door het team van Food of Cultures. De familie Eslami heeft een prachtig familiebedrijf, met oog voor de medemens en kansen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ik ondersteun dit initiatief met veel plezier.