logo_delensmaaktbeter

Onze ambassadeurs

Esther Mollema

Directeur direction en HPO Center
Ik hoop dat veel organisaties bij hun bijeenkomsten eten gaan bestellen. Dan geef je ook weer maaltijden aan andere mensen en draag je weer bij. Het is prachtig bedacht dat iedereen zijn voordeel heeft en dat is weer zo knap van dit concept 'delen smaakt beter'.

Edgar de Leeuw

Eigenaar Schuurman en de Leeuw accountants
Middels dit concept kunnen we indirect bijdragen dus het komt dichterbij voor ons. De mensen die hier gebruik van maken komen een stukje dichterbij. En ik zou heel graag dit als bedrijf doen, maar ook als ambassadeur wil ik graag andere bedrijven aansporen om dit voorbeeld te volgen.

Agathe Schoeman

Manager Healthcare Innovations
De reden dat ik meedoe met Delen Smaakt Beter is dat ik het een geweldig concept vind; je eten delen met mensen die het veel minder hebben. Daarnaast helpt Food of Cultures ook vrouwen met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan werk, hoe mooi is dat! En tenslotte is het natuurlijk heerlijk een keer niet zelf te hoeven koken en een heerlijke maaltijd uit een andere keuken voorgeschoteld te krijgen. Doe je ook mee?

Jet Verhoeff

Raadslid gemeente Ede
Hoe fijn is het om je eten te delen, dat smaakt nog beter, eten dat veelal bestaat uit biologische streekproducten. Eten waar zoveel meer achter zit dan opeten alleen. Ik vind het van grote waarde om kansen te geven aan mensen met een migratieachtergrond. Veel vrouwen uit verschillende culturen krijgen de kans om bij Delen Smaakt Beter tot kok opgeleid te worden. Heel graag wil ik ambassadeur zijn van deze formule en ik hoop dat nog meer mensen uit de Regio FoodValley gebruik gaan maken van Delen Smaakt Beter.

Jaap Helmond

Jobcoach
Het nuttige met het aangename verenigen; dat is Delen Smaakt Beter voor mij in één zin. De maaltijd delen is in veel culturen dé manier om eenheid te uiten. Ik vind het geweldig dat Food of Cultures zich daarvoor inzet. Zij biedt ons de mogelijkheid om op een eenvoudige manier kennis te maken met de wereldkeuken en tegelijkertijd kansen te bieden aan hen die dat het hardst nodig hebben. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Esther Schoenmaker

Eigenaar Boer&Buur, begeleiding op het grensvlak van zorg en landbouw
Samen eten is het moment om met het gezin de dag door te nemen en te genieten van een lekkere maaltijd. We houden van verrassend eten. Internationale gerechten houden de herinnering aan onze jaren in het buitenland levend. Regelmatig schuiven er gasten aan. En met Delen Smaakt Beter eten er nog meer gasten met ons mee! Een keer in de maand genieten we van een maaltijd. De familie Eslami heeft een prachtig familiebedrijf, met oog voor de medemens en kansen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ik ondersteun dit initiatief met veel plezier.

Dennis Gudden

Voormalig wethouder en inwoner van Wageningen
We hebben heel veel bedrijven, ook internationale bedrijven en we hebben heel vele actieve mensen. Ook de mensen achter Food of Cultures zijn bezig om al die groepen aan elkaar te verbinden. Dat maakt het concept zo uniek en dat maakt Food of Cultures zo uniek. Het is zo belangrijk om dit samen te doen.

Erica Hoebe

Predikant
Ik doe mee omdat ik het concept een goed concept vind, omdat ik erachter sta maar natuurlijk ook omdat ik het eten heel lekker vind. Dat is ook heel belangrijk. Wij hebben een gezin en ook onze kinderen genieten ontzettend van het eten.

Ivo Demmers

Programmaleider Food Security & Valuing Water
Bij ons thuis is er altijd ruimte voor extra gasten aan tafel. Zo horen we andere verhalen en leren we nieuwe mensen kennen. Met 'delen smaakt beter' leren wij nieuwe heerlijke smaken kennen en maken we de kring waarmee we delen weer een stukje groter.