Menu

Liberiaanse keuken

Vanaf dinsdag 15 juni t/m zaterdag 26 juni

Kokosrijst met doperwten, paprika, sperziebonen, wortel en gember

Groenteschotel met wortel, broccoli en bosui

Gebakken rode kidneybonen met kipdijvlees en makreel (voor de veganisten met tempeh)

Allergenen
Vleesvariant: Selderij, Vis
Vegavariant: Selderij, Soja

Armeense keuken

Vanaf dinsdag 29 juni t/m zaterdag 10 juli

Gevulde aubergine met quinoa, kikkererwten, bio ui en peterselie

Gegrilde spies met paprika, champignons en bio rode ui

Spies van lamsvlees gemarineerd met kruiden, knoflook en bio ui (voor de veganisten met vegetarisch gehakt)

Allergenen
Selderij

Perzische saffraanijs

Saffraan, rozenwater, pistachenoten, knapperige stukjes room en roomijs. Deze combinatie geeft het Perzische Saffraan-ijs haar unieke, verfijnde en exotische smaak.

125ml voor € 2,50
500ml voor € 7,50

500 ml veganistisch saffraanijs (Net zo lekker als het origineel maar met meer liefde voor onze aarde)

Bestel je het ijs erbij dan loopt de betaling via een tikkie en/of contant.

Marokkaanse Chebakia ijs

Sesamijs met tahini, lentebloesem en traditionele Marokkaanse Chebakia koekjes. Deze traditionele honingkoekjes zijn erg lekker en zeer geliefd bij de Marokkanen.

500ml voor € 7,50

Foto gemaakt door Studio Pothoff