Menu

Indiase keuken

Vanaf dinsdag 17 t/m zaterdag 28 augustus

Biryani rijst met wortel, doperwten en sperziebonen

Dhal curry met gele spliterwten, gember en spinazie

Boterzachte kip (Butter chicken) in een kruidige, romige saus (voor de vegetariërs met bloemkool i.p.v. kip)

Foto gemaakt door Studio Pothoff

Perzische saffraanijs

Saffraan, rozenwater, pistachenoten, knapperige stukjes room en roomijs. Deze combinatie geeft het Perzische Saffraan-ijs haar unieke, verfijnde en exotische smaak.

125ml voor € 2,50
500ml voor € 7,50

500 ml veganistisch saffraanijs (Net zo lekker als het origineel maar met meer liefde voor onze aarde)

Bestel je het ijs erbij dan loopt de betaling via een tikkie en/of contant.

Marokkaanse Chebakia ijs

Sesamijs met tahini, lentebloesem en traditionele Marokkaanse Chebakia koekjes. Deze traditionele honingkoekjes zijn erg lekker en zeer geliefd bij de Marokkanen.

500ml voor € 7,50