Menu

Dinsdag 24 november t/m zaterdag 5 december: Indiase keuken

  • Kruidige kip-biryani met saffraanrijst (Indien vegetarisch met tofu-biryani) 
  • Indiase dhal met bio pompoen, rode linzen, garam masala en laurierblad
  • Vegetarische korma met sperziebonen, doperwten, bio winterpeen en aardappel in een romige saus met kokosmelk en cashewnoten.

Allergenen informatie:

Ervaringen van anderen

Helma en Hankees 
Wat een smakelijke maaltijd toch weer! Zuid-Amerikaans met culinaire pintobonen & bakbanaan uit Colombia, een Braziliaanse groentenstoof met zoete aardappel, paprika en pimienton en een Surinaamse nasi met mais, erwtjes en prei. Wij kozen voor de Hindoestaanse kip masala erbij. Het was een grote verwennerij en dan te bedenken dat er nog “één iemand” in het AZC zit te smullen van hetzelfde! Grote klasse en een dikke pluim voor Mahan en haar team.

Erna v.d.Brink on 13 juni 2020 at 15:24 

Gisteren met ons gezin van het Arabische menu gegeten. De maaltijden zagen er keurig verzorgd uit, smaakten vers en bovenal heel erg lekker!! Erg leuk om op deze manier eens een maaltijd te eten die je zelf niet zo snel zou klaarmaken. Daarnaast heel mooi dat er maatschappelijke doelen mee gesteund worden. Wij gaan zeker anderen op jullie maaltijdservice wijzen. Dank jullie wel!!
Paul en Jiske 

Goed verzorgd, heerlijke maaltijd! De beste rijst die we in lange tijd hebben gegeten. Erg fijn dat het ook nog voor het goede doel is, wat een mooi initiatief.

Klik hier om meer recensies van klanten te lezen